Lediga tjänster

Servicetekniker/serviceelektriker och VVS-montör 


ETB Värme Sverige AB är grundat 1925. Vi är marknadsledande på service & installation på NIBE värmepumpar i Göteborgsområdet. Vi är 15 anställda och företaget expanderar och behöver förstärka med fler duktiga tekniker.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som servicetekniker/serviceelektriker eller VVS-montör!

Vi erbjuder ett självständigt jobb med egen servicebil där du besöker våra kunder och hjälper dem med installation och service av våra värmepumpslösningar!

Har du intresse och begåvning för ny teknik, kan vi erbjuda ett spännande arbete i energibranschen där det händer mycket!

 

Vem är du?

Vi söker dig som har gymnasiekompetens inom någon av de tekniska inriktningar vi jobbar inom och vi ser helst att du har flera års yrkeserfarenhet.

Har du jobbat som servicetekniker/serviceelektriker eller VVS-montör, där du har fått kunskaper inom värme/kyla, ventilation, VVS och el och vill utveckla dig vidare, då har du kommit helt rätt! Kontakta oss!

Har du arbetat med värmepumpar tidigare är det starkt meriterande!

Som person är du självgående och serviceinriktad. Du är idérik och hittar lösningar samt har hög social kompetens och trivs att ha mycket kundkontakt! Att du är ansvarstagande och noggrann förutsätter vi! B-körkort är ett krav.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi är ett glatt gäng i ett väletablerat bolag i branschen och arbetar med kända varumärken. Du kommer att ingå i ett trevligt team med kompetenta tekniker och vi erbjuder produktutbildning på de värmepumpar och system du kommer att jobba med!

Vi hjälper våra kunder att spara energi genom energieffektiva system och lösningar och därmed bidrar vi också till en bra miljö!

I din ansökan vill vi ha en sammanfattning över vad du jobbat med och kan, samt en motivering varför du är rätt person för denna tjänst!

 

Kontaktpersoner:

David Stubbé, Service & Installationschef,  tel 031-7042370

Patrik Olsson, VD, Tel: 031-7042367

 

Din ansökan skickar du till: david.stubbe@etb.se

Välkommen med din ansökan!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår